Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Elverum

Møller Bil Elverum er et godkjent merkeverksted for Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi er ISO-sertifisert og har bilmekanikere med fagbrev og flere tusen timer med opplæring kun på Volkswagen. Du kan forvente at vi bruker originale bildeler som er tilpasset din Volkswagen. I tillegg tilbyr vi ordning for leiebil, garantier og eventuelt reklamasjon mot fabrikk. Det skal alltid være hyggelig å levere bilen din på service hos oss. Bilen blir tatt godt vare på av våre mekanikere og du skal få det lille ekstra du ikke forventet før du leverte bilen til service eller reparasjon.

Vi har høy score på kundetilfredshet når det kommer til salg av nye biler, brukte biler og verkstedbesøk. Vi har jevnt over svært fornøyde kunder med gode tilbakemeldinger. Møller Bil Elverum setter deg som kunde først. De ansatte trives veldig godt, noe vi håper vil smitte over på deg når du kommer på besøk. Velkommen til Møller Bil Elverum.