Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Elverum får du alt du trenger til bilen din

Møller Bil Elverum tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Hos oss finner du alt fra nye elbiler og hybridbiler til et stort utvalg nyere bruktbiler fra Volkswagen. I tillegg har vi både lager av bildeler og tilbehør, samt autorisert bilverksted for Volkswagen. Vi er opptatt av kundetilfredshet og ønsker svært fornøyde kunder. Vi er også opptatt av en god arbeidsplass med høy trivsel blant de ansatte, som igjen skaper trivsel når du som kunde kommer til oss, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil, ha bilen på service og reparasjon eller skal kjøpe originalt tilbehør og bildeler til Volkswagen.

Møller Bil Elverum selger over 750 nye og brukte biler i året, og har 25 ansatte. Volkswagen er vårt lokomotiv og det er viktig for oss å kunne tilby kundene biler i alle prisklasser. Velkommen til Møller Bil Elverum hvor vi kan tilby deg salg av både nye og brukte Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy, bildeler og verksted!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››